Detta recept har jag lärt mig på Mistelgården och använder mig ofta av. Dessa morotsbiffar blir verkligen mumsiga och är samtidigt mättande. Både mamman och sambon älskar dem.
Du behöver (3-4 portioner)
12 dl rivna morötter
1.5 dl soyamjöl
1.5 dl bovetemjöl
Oregano, salt och peppar
Blanda ihop alla ingredienserna och forma biffar som inte är allt för tjocka. Stek i smör på medelvarmt järn ca 15 minuter.
Biffarna är lätta att bränna vid så var noga med att inte ha för hög värme på.
Jag brukar toppa biffarna med lite ruccola och fetaost.
Hej Malin och tack för receptet, vad var det för recept du skulle få av mig? redan glömt...ledssen..
SvaraRaderavarsegod lotta :) det var ¨på cashewgrädde :)
RaderaSer gott ut.
SvaraRaderaVar köper du sojamjöl?
SvaraRaderaJag bor i göteborg och köper sojamjöl på ekologiska butiken fram på nordensköldsgatan.http://www.framekolivs.se/
RaderaJag har också köpt på coop där de brukar ha bra sortiment av ekologiska saker. http://gbg.cooponline.se/Sektioner/Skafferi/Baka/Mjol/47876.html?sortBy=7134
Saltå kvarn har sojamjöl och är ett bra märke http://www.saltakvarn.se/produkt/index.htm#S