·
1
gul lök
·
1
Broccolistånd
·
2
nävar naturella Cashewnötter
·
400
g kycklingfile´ (blev fö överlycklig när vi handlade på Coop sist och hittade
eko-kyckling från Bosarp där)
·
Risnudlar
·
Kokosmjölk
·
Kokosfett
(eller smör om du inte har)
·
½
- 1 tsk Sesamolja
·
3
msk Äppelcidervinäger
·
1
tsk grön currypasta
·
3
tsk paprikapulver (vi har med lite hetare smak på)
·
Salt
·
Koriander
Gör så här:
Fräs löken i
kokosfett, häll samtidigt i currypastan, sesamoljan och paprikapulvret. Lägg
därefter i kycklingen och stek den.
Häll på 1
burk med kokosmjölk, salt och äppelcidervinäger och låt koka i ca 5-10 minuter.
Lägg sedan i broccoli och koriander och låt koka ytterligare några minuter.
Lägg sist i cashewnötter och låt dem koka med någon minut.
Lägg
slutligen i risnudlar som du förkokat mjuka och blanda alltihop. Klart!
Tack för receptet, passar mig perfekt, så det ska jag bums testa.
SvaraRaderaMVH Ullis
kul, du får återkomma med betyg när du testat :)
Radera