måndag 15 oktober 2012

Crazy sexy diet

När jag var på en vegetarisk mässan för någon månad sedan köpte jag en grymt bra bok som jag måste tipsa om. Den heter "den galna, sexiga dieten" av Kris Carr. Kris var en ung, snygg kvinna i början av karriären. Från ena dagen till den andra diagnostiserades hon med cancer och gick från frisk till sjuk. Hon var inte så lockad av den konventionella behandling som fanns att få och frågade sin läkare om de kunde avvakta med behandling. Hon ville prova alternativa sätt att bli bättre. Som tur var, var hennes cancer av den långsamma sorten och läkaren tyckte att detta var en god idé. Detta var ca 10 år sedan och idag mår Kris bättre än någonsin, hennes cancer är tyvärr ännu inte borta, men den växer inte längre.

ta ett steg till ett hälsosammare liv
 
I boken skriver Kris humoristiskt, färgglatt, och intresseväckande om hur hon via kost, meditation, kosttillskott mm. lyckats att förbättra sin hälsa så pass att hon aldrig mått bättre än nu. Dieten riktar in sig på att sänka PH-värdet och minska inflammationer i kroppen. Kosten är vegansk med stora inslag av raw-food, men man ändrar så mycket man själv vill och orkar. Boken är intressant både för dig som är helt ny på området och dig som kan lite mer. Den är en konkret bok som beskriver exakt hur du bör göra, en handbok i hälsosam livsstil helt enkelt. Du kan använda dig av boken för att förbättra din hälsa både om du är frisk och sjuk. Det behöver heller inte vara cancer du är sjuk i för att hitta hjälp i denna bok. Du kan köpa hela konceptet eller plocka delar som passar dig.  Boken innehåller också en del recept. Jag kan varmt rekommendera den.

Här kan du läsa mer om boken: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9197992607

5 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Det låter som något som skulle passa mig.
  /Ullis

  SvaraRadera
 2. Vad kul, hoppas att det kan vara till nytta för dig, kollade in din blogg och du verkar ju vara driftig och ha koll på mycket vad det gäller kost och tillskott :) vad är dina erfarenheter gällande fitline, några positiva/ negativa effekter?

  SvaraRadera
 3. Jag har ätit FitLine i 1,5 vecka nu och känner av den utlovade "flushen" man skulle få p g a den ökade blodcirkulationen. Annars har jag väl inte märkt något särskilt. Jag avlägger rapport på bloggen allt eftersom. Jag testade juicing för ett tag sen (Jason Vale) men gav upp efter 4 dagar. Jag jobbade rätt mycket just då och orken tröt helt enkelt. Kanske ska ge det en chans igen...

  SvaraRadera
 4. Jag har ätit FitLine i 1,5 vecka nu och känner av den utlovade "flushen" man skulle få p g a den ökade blodcirkulationen. Annars har jag väl inte märkt något särskilt. Jag avlägger rapport på bloggen allt eftersom. Jag testade juicing för ett tag sen (Jason Vale) men gav upp efter 4 dagar. Jag jobbade rätt mycket just då och orken tröt helt enkelt. Kanske ska ge det en chans igen...

  SvaraRadera
 5. har ju fått detta rekommenderat av flera är nyfiken men skeptisk till deras försäljningsmetoder mm. får kolla in din blogg för att hålla mig uppdaterad då .)

  SvaraRadera